Arbeidsscan & Advies

Omschrijving

Het is nog steeds mogelijk om je aan te melden voor het ontwikkelingstraject van Werk2030 dat door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid nu tijdelijk kosteloos kan worden aangeboden!

Het eerste gedeelte van ons ontwikkeltraject bestaat uit twee coaching sessies van ieder twee uur. In deze gesprekken die via online (via video call) plaats zullen vinden, ga je met een gespecialiseerde loopbaanadviseur spreken over jouw professionele toekomst. Het ontwikkeladviestraject omvat gerichte interventies die resulteren in een persoonlijk ontwikkelplan voor de korte- en langere termijn. Als onderdeel van de gesprekken met de loopbaanadviseur, maak je via een persoonlijke link die wij je sturen, een persoonlijke arbeidsmarktscan en LINC test. Ook deze worden door ons gratis aangeboden en is bedoeld om je inzicht te geven in jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Via testen en slimme algoritmes resulteert de scan direct in persoonlijke suggesties voor beroepen, vacatures, opleidingen en cursussen.

Omdat het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de kosten voor het advies en ontwikkeltraject tijdelijk op zich neemt hebben we een kopie/foto van je paspoort nodig om de aanmelding af te ronden.

Future-Proof Yourself.

Voor wie is het ontwikkeltraject?

Ben jij al actief bezig met jouw positie op de arbeidsmarkt van de toekomst? Zoek jij de weg naar ‘groene’ banen met veel maatschappelijke impact? Of zoek je gewoon een baan waar je zeker weet dat je de komende jaren hard nodig bent? Dan ben je bij Werk 2030 aan het juiste adres. Of je nu actief op zoek bent naar een nieuwe baan of gewoon al wilt bezig zijn met wat je volgende carrière stap gaat zijn, wij kunnen je helpen om beter te begrijpen waar jouw persoonlijke kansen liggen voor de toekomst.


  • In heel Nederland beschikbaar;
  • Deelnemer is minimaal 18 jaar oud;
  • Deelnemer heeft de Nederlandse nationaliteit; 
  • 2x twee uur beschikbaar voor adviesgesprek via video call
  • 1 uur beschikbaar voor invullen arbeidsmarktscan